Οι επαγγελματίες υγείας προάγουν τον αθλητισμό σε συνεργασία με τον όμιλό τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Οι επαγγελματίες υγείας προάγουν τον αθλητισμό σε συνεργασία με τον όμιλό τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης, δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης που διοργανώθηκε από το Δ.Ι.Ε.Κ του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτή Γενικής Νοσηλείας» σε συνεργασία με το Τμήμα Αντισφαίρισης του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης με θέμα «Οι επαγγελματίες υγείας προάγουν τον αθλητισμό».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, στις 31 Μαΐου,  ο στόχος της συγκεκριμένης δράσης ήταν οι επαγγελματίες υγείας να προβάλλουν τη σπουδαιότητα της σωματικής δραστηριότητας ενθαρρύνοντας τους πολίτες να ασχοληθούν με την άσκηση, προάγοντας τον αθλητισμό, ως ένα απαραίτητο δομικό στοιχείο που συσχετίζεται με την καλή σωματική και ψυχική υγεία καθώς και με την επίτευξη πλήρους ευεξίας, έναντι του καπνίσματος που προκαλεί σοβαρότατες βλάβες σε όλα τα συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού.

Στη δράση παραβρέθηκε ο Αναπληρωτής Διοικητής του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, κ. Κυριάκος Διαμαντάκος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου ΑΕΚ Τριπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος  και η Διευθύντρια του Δ.Ι.Ε.Κ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Γεωργία Μαργιώλου.

Στην υλοποίηση της δράσης εκτός από τους καταρτιζόμενους συμμετείχαν οι εξαιρετικοί προπονητές αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, κ. Θεοδώρα Σταθούλη, κ. Αλέξανδρος Διονυσόπουλος, κ. Παναγιώτης Δημητρόπουλος καθώς και η εκπαιδεύτρια νοσηλευτικής κ. Γεωργία Καραμάνου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ στην επίσημη σελίδα του ομίλου μας στο FB για να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό από την συγκεκριμένη δράση.

Share it: