Χρυσή στην Τρίπολη η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου!

Χρυσή στην Τρίπολη η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου!

Η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου συνέχισε το καλοκαιρινό σερί των επιτυχιών της στους αγώνες τένις καθώς πήρε την πρώτη θέση στο διπλό στο Πανελλήνιο τουρνουά Ε2 (31η εβδ.) που έγινε στην Τρίπολη από 2 έως 5 Αυγούστου!

Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διπλό κοριτσιών Κ14, στο οποίο αγωνίστηκε με παρτενέρ την Ελένη Τσέτσου από τον ΑΟΑ Χαϊδαρίου.

Στον πρώτο γύρο πέρασαν bye ενώ στον προημιτελικό επιβλήθηκαν 2-0 (6-3,6-1) των Δερμιτζάκη (Ηράκλειο ΟΑΑ)/Ζαχαράκη (ΓΑΣ Γουρνών). Στην συνέχεια ήρθε η επιβλητική νίκη (6-0,6-2) στον ημιτελικό επι των Αλλαγιάννη (ΑΕ Πόρτο Ράφτη)/ Γιανναδάκη (ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος) και στον τελικό μετά από εξαιρετική εμφάνιση επιβλήθηκαν επίσης 2-0 (6-4,6-2) των Στρατή (ΑΟΑ Πατρών)/ Παπαλάμπρου (Πόρτο Ράφτη), ζευγάρι που ήταν το Νο1 του τουρνουά.

Με την επιτυχία της αυτή η 13χρονη Μαριάννα Παπακωνσταντίνου συνέχισε το σερί παρουσίας τουλάχιστον σε ημιτελική φάση κάθε τουρνουά που λαμβάνει μέρος, το οποίο ξεκίνησε από τις αρχές Ιουνίου στον Βόλο (1η θέση) και συνεχίστηκε σε Πάτρα (2η θέση), Γλυφάδα (3η θέση και 1η στο διπλό) και την προηγούμενη εβδομάδα στην Βάρη (3η θέση).

Στο απλό η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την παρτενέρ της στο διπλό Ελένη Τσέτσου.

Στον πρώτο γύρο πέρασε bye, ενώ στην φάση των “16” επιβλήθηκε 2-0 της Αλεξάνδρας Ξενάκη (ΟΑ Αγ. Αναργύρων). Από πλευράς ΟΑΚ, στο απλό πήρε μέρος και η Γκέρι Ασένοβα η οποία αποκλείστηκε στην φάση των “16” από την Ευαγγελία Δερμιτζάκη (Ηράκλειο ΟΑΑ). Στο διπλό, αγωνίστηκε ζευγάρι με την Δήμητρα Τσιλιμπή (ΑΟΑ Αργολίδας). Πέρασαν bye στον πρώτο γύρο και στον προημιτελικό αποκλέιστηκαν απο τις Αλλαγιάννη (ΑΕ Πόρτο Ράφτη)/ Γιανναδάκη (ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος).

Στα κορίτσια 12 ετών η Βάσια Μιχαλοπούλου αποκλείστηκε στην φάση των “16” απο την Ηλιάκη (ΟΑ Ρεθύμνου).

Share it: