Δελτίο Τύπου και Φωτογραφίες από το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Τένις: Patras Junior 12&U που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σωματείου μας ΑΕΤ Νίκη Πατρών 19-26 Ιουνίου.

Δελτίο Τύπου και Φωτογραφίες από το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Τένις: Patras Junior 12&U που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σωματείου μας ΑΕΤ Νίκη Πατρών 19-26 Ιουνίου.

‘’Υψηλού επιπέδου τένις είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Τένις ‘Patras Junior 12&U’ στις εγκαταστάσεις της ΑΕΤ ‘Νίκης’ Πατρών.

Νικητές αναδείχθηκαν:

  • στα μονά οι Άλκης Μιχαλακόπουλος και Sonia-Erika Butuc Cerchez κερδίζοντας αντίστοιχα τους Miroslav Morozov με σκορ 60 63 και Ophelia Korpanec Davis με σκορ 61 75
  • στα διπλά οι Άλκης Μιχαλακόπουλος και Αλέξανδρος Νούλας επικρατώντας των David Ioan Arcip και Andrea Baudel με σκόρ 63 36 10-6 και οι Ελισάβετ Μελαχροινούδη και Sonia-Erika Butuc Cerchez νικώντας τις Ελένη Δάψη και Ειρήνη-Ραφαέλα Καναβαράκη με σκορ 61 62

Οι αγώνες διεξήχθησαν με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα υπερβαίνοντας τα 200 rapid tests από την ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ που παρευρέθηκε στο Σωματείο για να πιστοποιήσει την υγεία αθλητών και συνοδών.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της Wilson πραγματοποιήθηκε η καλύτερη δυνατή φιλοξενία των Εθνικών αποστολών, οι οποίες υποσχέθηκαν να επιστρέψουν ξανά το 2022.

Τις απονομές έκαναν οι κ.κ. Χαράλαμπος Μπονάνος (Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας), Πέτρος Τσαρκνιάς (Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων ΕΦΟΑ), Γιάννης Τσακαρέστος (Έφορος Αγωνιστικού ΑΕΤ Νίκης Πατρών) και Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος (πρόεδρος ΑΕΤ Νίκης Πατρών) Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις απονομές.

Περισσότερα: https://www.tenniseurope.org/

Share it: