Απολογισμός του 3ου Βαθμολογούμενου Ενωσιακού Πρωταθλήματος Juniors E3

Απολογισμός του 3ου Βαθμολογούμενου Ενωσιακού Πρωταθλήματος Juniors E3

     Ένα πολύ ωραίο τενιστικό διήμερο διοργανώθηκε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου από τον Κεφαλληνιακό Όμιλο Αντισφαίρισης στο Αργοστόλι με ευκαιρία το 3ο βαθμολογούμενο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Juniors E3.

     Μέσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον διεξήχθησαν πολύ ωραίοι αγώνες, όλοι σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια, όπως αρμόζει στο άθλημα της αντισφαίρισης.

     Το βράδυ του Σαββάτου το Δ.Σ. του Κεφαλληνιακού Ομίλου παρέθεσε ένα μικρό γεύμα στους αθλητές/τριες και τους συνοδούς τους αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις για τη φιλοξενία.

     Το Δ.Σ. της Ένωσης οφείλει να συγχαρεί τον Κεφαλληνιακό Όμιλο Αντισφαίρισης πρώτα από όλα για τις επιτυχίες των αθλητών του, την άψογη διεξαγωγή των αγώνων και την Κεφαλλονίτικη φιλοξενία και να ευχηθεί σε όλους τους αγώνες να υπάρχει πάντα ανάλογο φιλόξενο κλίμα και άψογη διοργάνωση.

    Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε δημόσια την εταιρία Kefalonian Lines για τις εκπτώσεις στα εισιτήρια που προσέφερε σε όσους ταξίδεψαν στην Κεφαλονιά για να πάρουν μέρος στο παραπάνω Τουρνουά.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Λουκάτος Λουκάς

Share it: