ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Εκδήλωση αδελφοποίησης στο ΔΑΚ του Δήμου Τρίπολης»

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Εκδήλωση αδελφοποίησης στο ΔΑΚ του Δήμου Τρίπολης»

Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ Τρίπολης στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Μικρασιατική Καταστροφή 1922 - 2022 ΕΤΟΣ ΜΝΗΜΗΣ " σας προσκαλεί στην τελετή αδελφοποίησης του τμήματος αντισφαίρισης με το αντίστοιχο τμήμα της "ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ".
Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες ανάμεσα στις δύο ακαδημίες με παιδιά Κόκκινου, Πορτοκαλί και Πράσινου επιπέδου.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης και θα ξεκινήσουν στις 10:00 πμ.
Η τελετή αδελφοποίησης των δύο τμημάτων θα ξεκινήσει στις 11:00 πμ. Στην διάρκεια της τελετής αυτής εκ μέρους του ΔΣ ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος θα τιμήσει την επί σειρά ετών πρώην έφορο του τμήματος αντισφαίρισης κα. Σταματάκου Μαρία για την πολύτιμη συνεισφορά της στον σύλλογο.
Τέλος κατά την διάρκεια των αγώνων θα παρευρεθούν στις εγκαταστάσεις μας μέλη του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου του Εργαστηρίου Βιολογίας-Βιοχημείας του Τμήματος τα οποία θα υλοποιήσουν την πρώτη μας φετινή δράση «Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, προσέλκυσης εθελοντών για την δωρεά μυελού των οστών και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων σε ενήλικες και παιδιά», στα πλαίσια του υπογραφέντος μνημονίου συνεργασίας.
Η παρουσία όλων των φίλων της αντισφαίρισης και όχι μόνο θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

 

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon dt_16.pdf261.16 KB

Share it: